Satovi brzine,obrtaja,pritiska...

Imas u temi prskalice, paracunac83 i ja smo ugradili digitalni merač pritiska.
Ovakav smo mi ubacili, samo mora reducir( https://s.click.aliexpress.com/e/3DTSfzO) posto navoj sa senzora ne odgovara na prskalici. I kupis jedno T koleno ako hoces da ti ostane analogni i digitalni, ili ovaj digitalni zavijes na prazno mesto na razvodniku što imaju novije prskalice, samo treba rupica da se probuši.
https://s.click.aliexpress.com/e/tARKeVi

Moze da se poruči na adresi u Srbiji bez problema, većina stvari.
 
Poslednja izmena:
Pozdrav svima
Imam mali problemčić. Hoću na Torpeda da stavim sat merenja pritiska ulja. Kupio sam indijski digitalni sat. A sada ne znam da ga povežem 😃
Ali
Ima li nekoga ko zna kako se vezuje a pomogao bi?
 
Treba ti i el.davač pritiska ulja koji se ušrafi na blok i povezuje sa tim satom inače nema ništa od toga.
 
Teleoptikov standardni merac temperature motora na 539, pokazuje vecu temperaturu za 15°C kada upalim svetla/poziciju, cim ugasim u roku od 20 sekundi vraca... ima li ko ideju sta ga zeza? Nisam vadio sijalicu iz sata da vidim reakciju... Dosao kraj ili struja?
 
Jedino da ga sijalica greje. Zameni je LED sijalicom pa isprobaj. Taj termometar je kapilarni i ne zavisi od struje nikako.
 
Imam problem na Rakovici 65. Na obrtomeru stavim novu sajlu, radi 7-8 dana u sezoni i gotovo. Posle novu i tako dalje. Promenio sam sat stavio nov ali se opet isto desava. Da li postoje negde kvalitetne sajle ili je neki drugi problem kod mene?

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh