@Tar,
hvala na tolikoj paznji koju mi posvecujes.Zaista sam zadovoljan tvojim odgovorima.Molim te izvini,nemoj da seljutis,ja imam odlicne koze samo sam 55 muzo ove godine i proizvodio 20kg dnevno,45 ce se pridruziti s proleca.Hteo sam da probam i saansku,mozda pojacam masnocu?I hocu da je probam!Hvala ti na odgovoru "gde mogu da nadjem cistu saansku rasu u Srbiji".

A ako ti kada prodajes tvoje jarceve dobijes nazad 20 uzoraka semena po trzisnoj ceni,ako se jarac pokaze kao kvalitet,onda ti brate zivis u Americi.Ja nisam jos naisao na coveka koji ce mi vratiti seme,verovatno su mi jarcevi skart ,kako bi ti rekao,pa uglavnom prvojarke startuju sa 3-3,5L mleka po danu!
Uglavnom idem peske za kozama,ponekad sednem na magarca,a za japance i nemce nemam pare,mozda mi ti mozes pomoci oko prodaje sira pa da kupim sebi prvi auto.
Lako je vama ''beogradjanima,da gledate utakmicu na Sonyevoj plazmi i vozite dobra kola kada vas mi koji idemo iscepani hranimo zdravom hranom za male pare.
Pozdrav i bez ljutnje...
Post je spojen: [time]1259339432[/time]
dok Alpina jedva moze da dogura do 3.6%,
Saanska prosek jarica do 2.8,
dok Alpina 1.8,
o mesnatosti da negovorim,
i po kolicini mleka bezi Alpini za 100 do 150L godisnje.
E, zato sto to znam,zapoceo sam potragu za cistim saanskim,ali ti nikako nezelis da citas ono sto pisem,vec samo zelis da mi drzis cas iz kozarstva,molim te da to radis nekom drugom.
Ili zelis da zestoko branis rasu koju ti inace gajis u svom hotelu?!Alpinu...