Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a kad pogledam cene jednorednih novih padnem u nesvestZarko je napisao(la):Samo da znate koliko sam se kombajna nagledao uzivo i da i dan danas nisam izabrao nista. I u svakom slucaju je bolje imati nov jednoredi kombajn nego neki odpad sa zapada. Dovoze ljudi svasta i svakome je vazna dobra zarada a masine su sve dotrajale. Tako da o nekim kupovinama od pet sest pa cak i deset hiljada ni govora. A neko pita koji je najbolji. Verujte mi da ni sam vise neznam. Gledao sam mnoge modele i video da su to mnogo istrosene masine i da bih kupovinom bilo koje navukao samo sebi neku bedu na vrat jer vitalnih delova nema, motori stari i mahom bez duse a sve to izgleda kao neka gomila gvozdja koja je nekad bila nesto. U svakom slucaju za jednu ozbiljnu masinu bi trebalo izdvojiti malo vecu sumu oko 20 000 i u tom slucaju proizvodjac i nije toliko vazan. E sad tu dolazi isplativost na ovu cenu mleka jer izgleda da mi poljoprivrednici moramo opet da iznesemo ovu krizu na nasim ledjima.