Druškan
Član
Kod nas se pročulo da je Ćorić kupio vašarište, ili su to samo priče?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino ako je bio ilegalno održan .Zvanično nije pošto Kikindska policija nije dozvolila.Odžan je vašar u Bačkoj Topoli.Kazu da je odrzan vasar u maju taki da se spremamo za nedelju.
Prihod od vašara, od prošle godine ide u Kikindu .Decentralizacija na delu .
Mislim da je prihod od vašara prešao u Kikindski budžet još za vreme Zokija.Nisam baš 100% siguran .Hteli ste SNS kadar za kneza, Zoki vam nije valjao.
Ja nisam cuo nista o tome, bilo je price hoce/nece biti u maju i na kraju kao nista.. Sad se ne prica nista zvanicno za jun, ali ja sam isao nesto do Palanke 15-16. aprila i tad jos je bilo ljudi s obzirom da je vasar bio zvanicno zabranjen..Jedno pitanje za clanove iz okoline Smederevske Palanke.Naime kruze price da ce se vasar koji se ranije odrzavao svakog 15-tog u mesecu preseliti na drugu lokaciju,van Sm Palanke cak se spominje da ce mozda biti preseljen u neki drugi grad?Znali mozda neko nesto preciznije o tome?Naravno prvo bi trebalo da opstina uopste dozvoli da se vasar odrzi.