Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

Pošto vidim da niko ne izbacuje sličice.Ja imam slika sa nedavnog sajma Poljoprivrede u Požegi.
Mene su posebno zanimali konji.Po mom mišljenju ima boljih.... ::sramota::

Konjići:

Uploaded with ImageShack.us

Ovčica:

Uploaded with ImageShack.us

Da napomenem da su ovce forumaša @mirkopožega. :cao:

ako ko ide na vasar u rumu ja cu biti ispod satre gde je vendi pevala :haha:

miroslav k je napisao(la):
jer bilo sta danas zanimljivo u Temerinu na vašaru?

bio je jedan lep prevač 3 brazde visok,dugačak a gazde nigde da pitam za cenu,a što je bilo zima,morao saam kupiti prsluk i šubaru da izdržim

Izlagači iz dvanaest evropskih zemalja na sajmu u Brčkom

U Brčkom je danas otvoren Deveti međunarodni sajam privrede "Brčko 2010" na kome izlaže više od 300 učesnika iz 12 evropskih zemalja

Sajam privrede "Brčko 2010" trajaće do 4. decembra.

52grkp.jpg

ako bude hladno noću nija mnogo , samo kupim poluosovinu prednju za rusa pa nazad
u stvari imam vremena na pretek ali mi se ne smrzava

Da li postoji neki sajt koji objavljuje raspored sajmova i slicnih poljoprivrednih manifestacija u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni kao sto se to moye naci na turistickim portalima?

Sutra 22.01.2011 u Temerinu XIV. Međunarodni Sajam Vina ,. ::vino:: ::vino:: ::vino:: ... degustacija,... početak u 10 sati, Sportska hala

Svi pozvani.... :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1295632739[/time]

Mi idemo (organizovano) iz Temerina na Agromash inače posle ovoga sajma biće još jedna 10-12 februara sajam poljomehanizacije http://www.agrargepshow.hu/

I mene vrlo interesuje.Vreme za drugo i nije sem za gledanje i učenje novih stvari.
Zna li neko nešto oko te organizacije i svega ostalog što je pitao i Kish?

Nazad
Vrh