Sajam poljoprivrede 2026

Ja sam se iznenadio kad sam došao da smo kartu uzeli bukvalno u prolazu bez gužve i guranja. Kažu deca do 14 god podpadaju u porodičnu, reko super sin taman ima 13,99godina.😁
Što se tiče sajma malo jači od Bačko Topolskog vašar, najviše kineza u maminu p... Traktora kineskih marki ni sam ne znam koliko, svi na isti kalup jedino boja i nazivi drugačiji. Prevashodno smo išli da vidimo YTO 754 i Lovol po meni Farmtrak i IMT su za njih institucije.

Kinezi osvajaju svet, da spuste cene zapadne marke bi mogle slobodno da se ugase same.

Nije do kineza sa cenama nego naši dileri cepaju. Gledam one kosačice danas velike na daljinac kao guseničarke kineske...neka koja na sajmu prodaju za 4000+€ ja slao upit kinezima 800€+ šiping i carina...pa moj YTO x1304 novi je u Kini bio 22.000€ pa prevoz, carina, dileri dođe na 35+pdv

Posle 20 godina bio ponovo na sajmu ono nekad i ovo sad ni blizu, nekad mi trebala mapa da se snadjem a sad ko malo veci rumski vasar. Sto se tice traktora zuta rasa dominira svi su prodali bar po 50 traktora po njihovim recima ali vecina je tek natovarena u kini pa za 2 do 4 meseca bice isporuka jel ovo sve sto imaju je prodano misli sviranje k. Uglavnom kabine pravljene za kineze za nas gabaritne prvo sto ce da opizdi je sediste, ona papuca kvacila kod vecine mora da se skrati jer mi sa vecim brojem cipela jedva provucemo nogu. Samo hanvo je uzela broj i kontakt ostali ko da ih opicila suncanica samo se gleda sta ce ko pojesti i popiti. Pre 10 godina kad sam kuoovao kejsa onaj Vlada Labus zvao me svaki dan davio dok nisa kupio. Ovo sad samo sto nekaze sta si dosao i da vecina i nem pojma sta prodaje. Svideo mi je jedan kinez 75 sa kasikom reko posto da vozim ovi sto prodaju te ima te nema kad zovnu gazdaricu kaze ona ima moze odma gotov pazar 10 kom je utoovareno na brod za 2,5 do 4 meseca stizu reko pa rece moze odma mislim se u sebi koga zajebavate.

Nemojte se cuditi nista u vezi Kineza. Pa preuzeli su primat u Hanoveru na agritehnici, da nije claasa i jd sa njihovim standovima,kinezi bi bili glavni tamo. Sta tek reci onda za NS. Cak je i dobro sto su tu,sta bi da ih nema,sta bi kupili? Kad smo sve rasprodali i unistili u stavu mirno. Ici cu ove godine u Pariz na sajam,Boze zdravlja al msm da ce i tamo biti ista situacija.

Poslednja izmena:
Danas sam prošao na brzinu kroz sajam. Sedeo sam u Ytu 754, jeftina plastika unutra, spolja mi deluje dosta dobar. Čuveni Iron Bull od 90 ks je bio zaključan, na Changfa nisam naišao, a hteo sam i njihov od 90 ks da vidim.

ja bio juce nekako taj Hanwo mi deluje od ovih kineza majlepse uraden kabina bas solidno izgleda ovaj 1104 30000eu ima ehr i svasta nesto e sad kakav je neznaju ni oni prodavci kazu stigo par dana pred sajam

Bio danas treću godinu za redom na sjamu i apsoutno se ništa nije promenilo, isti štandovi, isti ljudi, životinja svake godine sve manje. Bačkotopolski vašar je pojam za ovaj sajam, 100 puta zanimljiviji.

Nisam video Hanwo, ali mi je Agritraking 80 najfiniji od svih iz te cenovne klase. Maky je još finiji ali je i skuplji nekoliko hiljada...
Razočarao sam se u Changfa 90ks ne vidi mu se prednji levi točak od filtera vazduha, a i plastika je uživo mizernija nego na slikama.
Yto je spolja lep ali iznutra limen.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Maky 754 njega bi danas kupio da su imali na stanju sa prednjim utovarivacem 28000 sa pdv al ima nema na kraju utovaren u brod
E da ko kupuje kineza nek obrati paznju na recimo cenu ulazni vrata zaobljeno staklo do 1500 e na nekim modelima do 75 ks

Poslednja izmena:
@markojx jbt, nije valjda 1500 evra? Bio i ja danas i gledao šta bih mogao da kupim-priuštim (jer dosta toga u dvorišu treba menjati-kupiti). A cene...... Strašno mi skupa npr nošena OMA prskalica 1300 litara. U full opremi 17.000 +pdv. Pa šta ima na njoj za te pare kad turska prskalica u takvoj opremi košta 10-ak sa pdv-om (možda i manje jer mi čovek nije znao reći cenu za komande razvodnika preko kompjutera). Heva 4,5m sa ravnjačima 12100+pdv, to je i očekivana cena (malo skuplja od agro masza). A onaj beli kineski plug Mao Ce Tung 3br, 7800+pdv. Ogroman, jak, masivan... nije mi to puno para ali znam... To je venčanica.

Nazad
Vrh