Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako često koristiš perač, uzmi polovnu profi mašinu. Mi smo imali svakakvih novih, ali slabih perača. Al-ko, Bosch, Sistema.... Svi su bili tu do 120 bara. Sad imamo polovnog Karcher HD 1090 (oznaka ujedno pokazuje potrošnju vode na sat), 6,5kw sporohodni motor vodeno hlađenje, keramički klipovi, prohromski ventili, pritisak 200-210 bari.... Možda i više nego što nam treba ali vredi svaku paru. Pranje npr đubretare prikolice više ne traje satima.Moze pomoc, predlog koji peromat uzeti za budzet do 300e. Na cemu najvise obratiti paznju pri izboru. Hvala unapred.
Imam ja to sredstvo i za penu, imam i na pistolj onu bocu koja pravi penu, ali prava samponjerka je zakon.Dimer ne peni uopste ali skida sve zivo.Ja sa dimerom i farmu cistim kad ispraznim svinje.Kad nanosite ta sredstva da li napravite onako penu ili samo naprskte špricom.
Drugar je uzeo neko sredstvo ,ima kamion i kaže da baš nije zadovoljan kako karher najmanji profi uradi posao tj poznaje se posle njega,mora četka.
Da li je do sredstva ili do aparat ne znam ali generalno očekivao je više. Mada uzeo ga je pre neki dan pa možda nema prakse.
Ja sam uzeo u Plandištu neko sredstvo koje proizvodi mlazmatik i nisam primetio neku razliku sa i bez tog sredstva.
Gde si nasao to sredstvo od mlazmatika u Plandistu?kod nas u Vrscu, Vukovic sto ima kamiona on pere sa tim nekim mlazmatikom, mislim da je sredstvo zute boje ako se ne varamKad nanosite ta sredstva da li napravite onako penu ili samo naprskte špricom.
Drugar je uzeo neko sredstvo ,ima kamion i kaže da baš nije zadovoljan kako karher najmanji profi uradi posao tj poznaje se posle njega,mora četka.
Da li je do sredstva ili do aparat ne znam ali generalno očekivao je više. Mada uzeo ga je pre neki dan pa možda nema prakse.
Ja sam uzeo u Plandištu neko sredstvo koje proizvodi mlazmatik i nisam primetio neku razliku sa i bez tog sredstva.
Mini metal se zove prodavnica,u ulici koja vodi za ZR ,kod pijace.750 din 1 l,jeste žute bojeje i razredi se sa 30 l vode.Gde si nasao to sredstvo od mlazmatika u Plandistu?kod nas u Vrscu, Vukovic sto ima kamiona on pere sa tim nekim mlazmatikom, mislim da je sredstvo zute boje ako se ne varam
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Najbolje skida kad se namesti u špric i predje, pa opere puromatom. Ovo sa bocama što prave penu, jedva da nesto uradi jer ga izgleda jako razredi. Meni se barem ne svidja, pa koristim špric.Kad nanosite ta sredstva da li napravite onako penu ili samo naprskte špricom.