nikola ilic
Član
Ja perem sa ovim Interpumpe,150bari prohromski kazan,crevo 20 metara,profi puska sa keramickom diznom

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al je ovo dobra stvar za sampon...Prinova je danas isprobana. Ja prezadovoljan
Pa da to sam i mislio i puska koja se rastavlja na pola i posuda...jer moja puska nema za rastavljanje...Puska je jedno, a posuda je drugo. Na snimku se vidi kako skidam nastavak puske i stavljam ovu posudu. Morao bi onda da kupis komplet drugu pusku sa ili bez creva. To ti je polovno oko 1500 dinara otprilike na kupujemprodajem.
Imas i jeftinije. Evo
https://www.kupujemprodajem.com/Karcher-puska-48982811-oglas.htm?filter_id=34800
Skines vrh pistolja,ako je na rasklapanje,onda ce koristiti to sto imas u posudi.Marko stvarno dobra masina..
Ja na vilageru na samom aparatu imam posudu šampon,al il ja ne znam to da koristim il tu nesto ne valja..u opste nece da peni...
A ovaj skida bre mrtve popove..
@maticu,postavio sam nedavno broj majstora iz kacareva.odnesi kod njega,garantovano neces pogresiti,nije skup,a odradi perfektno celu masinu.