Sapatnik
Član
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DaBravo Momo! Ovo si ti?
Slab sam ja poznavalac (i ovu je otac birao), ali je kupljena na preporuku komšija koji su kupovali njihove kose.@Philby
Vidim da si se otvorio za kosu, pa si verovatno u toku, interesuje me ko je sada vodeći od tih kovačkih radionica za kose?
Prijatelj je letos kupio u Banjaluci za 50€, i dobio garanciju da vrati ako nije dobra..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Zahvaljujem kolega.Od...i
Jbg, diskutujemo, a ti mi nikad nisi izgledao sa tako kratkim fitiljem.Izvini ,al nejasni su mi bili tvoji par postova , licilo mi da ti nesto smeta .
Nisam siguran u to, a kosim redovno na obe strane. Jaka trava u ravnici se lako kosi bilo kakvom kosom, a kratka i oštra planinska trava zahtijeva vrhunski alat i vještinu. Jednostavno je nema dovoljno i mora se brijati do kraja, a tu se redovno pokupi poneki kamen.Samo sto su trave u brdskoplaninskim krajevima mnogo manje i lakse za kositi od trave u ravnicama pogotovo niskimmi vlaznijim .
Tipac...Probao si nekad kositi zečiji brk?
U ravnici je teže iznositi, ali trava je mnogo reskija nego u brdu..