Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A koja je kombinaciji bolja? Sa klinovima ili nozevima?
U pitanju je zetor 5711 sa svojih 55hp. Jurio sam oko 2,3m, medjutim, svi mi rekose da cu setveni sloj moci da pripremim sa ovom laganom lely. Vucena je bila sa rakovicom 65 i sa 558. U koliko budem imao problema, samo cu da skinem sa jedne strane dva klina tj sa jednog radnog tela, i odmah dobijam 2,25m i za tih 25cm mogu po potrebi da preklapam red kako bi bilo sve ok.čestitke na kupovini, sa kojim traktorom je vučeš?
Nove fensi marke su od 7000e pa na vise, tako da ti tu ni povracaj ne pomaze ( i da hoces, ne postoji nacionalni povracaj za rd) jer je opet skupa. Nisu dzabe polovne i pohabane u proseku +1500e pa i 2000e sa paker valjkom.Marko čestitam, baš mi drago. Znam da si je tražio, a i ja bih voleo imati roto-drljaču iz istih razloga. Kolika je razlika u ceni za RD sa hidroliftom pozadi? I koliko se kreću nove? Verovatno si sve to istražio pa da ne gledam ja.
E i da častiš, na skupu...
Bobo za to spečeno oranje da so išao kako sam napisao uradio bi posao koliko toliko zavisi od zemlje ali bi moga posejsti.
U suncokretu i soji može direktno, ali radim samo u nuždi tako