Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ovo suho, to sam išao prije repice. Nisam odmah poslije oranja, kao bit će kiše, e kad ono suša i nikako se nije uradilo.
Ovakvo rješenje ima i moj RD i to izgleda ovako:
Na svakoj glavi se nalaze 2 ležaja jedan gore i jedan dolje i sve skupa se nalazi u ulju.
Ja sam ovakvu gledao i skoro je kupio, trebao sam dobiti odgovor o načinu plaćanja a pošto se ta firma nebavi isključivo RD nisam brzo dobio odgovor i tada sam uzeo od Dragana Sikmu i nisam pogrešio ni jednog trenutka a nedostatak ove Kovisove nove je reduktor po meni jer koji broj PV traktor ima takav mu je i izlaz za priključnu mašinu na reduktoru a to je za pneumatsku mašinu bolna tačka. Da bi rotori radili na 380 obrtaja treba da traktor ima bar 750 obrtaja kardana , tj. da nedužim mnogo ovaj tip je predviđen za 1000 o/min.traktora, a za priključne mašine se ugrađuje hidro motor koji daje pogon mašini koju kačiš iza takav odgovor sam dobio od Slovenca. Cena je bila tu negde kao i ovo što je rekao @hurli xa86.Cijena je bila 6000e,kupljena u :http://www.marguc-sp.si/
Cijena je bila 6000e,kupljena u :http://www.marguc-sp.si/
Točno potrebno je 1 000o/min,meni to sada ne predstavlja nikakav problem..Ja sam ovakvu gledao i skoro je kupio, trebao sam dobiti odgovor o načinu plaćanja a pošto se ta firma nebavi isključivo RD nisam brzo dobio odgovor i tada sam uzeo od Dragana Sikmu i nisam pogrešio ni jednog trenutka a nedostatak ove Kovisove nove je reduktor po meni jer koji broj PV traktor ima takav mu je i izlaz za priključnu mašinu na reduktoru a to je za pneumatsku mašinu bolna tačka. Da bi rotori radili na 380 obrtaja treba da traktor ima bar 750 obrtaja kardana , tj. da nedužim mnogo ovaj tip je predviđen za 1000 o/min.traktora, a za priključne mašine se ugrađuje hidro motor koji daje pogon mašini koju kačiš iza takav odgovor sam dobio od Slovenca. Cena je bila tu negde kao i ovo što je rekao @hurli xa86.
i da podere ovu zelenu 15 puta
Nebih rekao da je nabijena,a usporedba novog i rabljenog stroja je lupaanje u prazno..da nije malo nabijena cena za te pare moze da se nadje kverneland i zitna sejalica