Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod milana,consors agrarGde uzimate mrezu za baliranje?
Imas slike par stranica unazad, prosle godine sam uzeo John deer 545 na kaiseve i varijabilna komora, ide bez problema i sabija balu od pocetka do kraja jednako. Kaisevi jesu skupi od 10m izadje negde oko 150ev ali ne menja se to svake godine, kod mene su bili dobri i teraju jos ti kaisevi. Ja sam gledao to ovako, mi u firmi imamo welger balirku za otpadnu foliju i karton i ona je na struju i balira rol bale precnika 40cm sa 50cm. Baliramo neku pvc foliju koja kad se izbalira bala tako mala bude blizu 50kg i bude tvrda kao kamen. Ta balirka ima dva kaisa, jedan veci i jedan manji i ovaj manji je posle 4godine rada popustio na sastavu, jer je sastav vulkaniziran, a balirka radi u dve smene po 8 sati ne gasi se. Toliko o izdrzljivosti kaiseva, i ne treba da se plasite jer nije to svakodnevno ulaganje.Šta gledati? Na kaiševe,valjke ili letvu i lanac?
Ja koliko sam pokupio informacije da na kaiševe je varijabilna komora ali su sami kaiševi skupi za zamenu,a da je na valjke najjeftinije za održavanje ali neće suvu masu da započne itd.
Možda neki savet?
Jel to zbog lakseg hranjenja ili ima razlike i kvalitetu senaze