Kremator
Član
Pa preradi i to...
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Bi ako bi je dao za 1500e , inace od presa sto su na kaiseve mozda trecina ima dobre i iole zdrave kaiseve, ovo ostalo je je od srednje zalosnog do ocajnog stanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa preradi i to...
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Oko krusevca izbegavaj u kaonik ja tamo uzeo prevaranti. Neke stvaro sto trebali da rese i da posalju majstora po dogovoru nisu i sad jos se ne javljaju.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
I ja sam dobio obican sa izgovorom da je tako uvezena. Rekli su ako imate problema da je pustite u rad mi saljemo majstora da je pusti u rad i nema greske. Problem sada pump hidraulicna za vezivanje ne radi i moram da je repariram o svom trosku jer se ne javljaju na tel, ostali mi duzni 50e pa cu ovih dana da im banem za tih 50eura i da trazim jos za popravke, a ukoliko ne daju skidam prvi kardan sa neke prese i odoh kuci.Samo se tesi da na drugim stranama nema prevaranata.
Komsija zimus kupio rolo presu u Bogaticu Welger Rp12. Ljudi na prvu skroz ok. Prodaju dosta masina, cene malo jace ali i stanje masina je odlicno. Na presi koju je komsija kupio bio je obican kardan a fabricki ide sa duplim zglobom koji je 200 e skuplji. I da ne bi skidali cenu dogovore se da im pre sezone vrati obican kardan a oni da mu daju sa duplim zglobom jer nisu imali ni jedan pa da se saceka da uvezu jos neku Rp 12. Zvao je vise puta a uglavnom su izgovori bili da su balirke prodavane na kamionu ili da " ne pasuje" sa novijeg modela 12s kao ni sa rp 200. Uglavnom sezonu je zavrsio a kardan dobio nije a verovatno i nece.
Kad kupujes oci sirom otvoris. Kad izbrojis pare, ta masina je vasa i rijetko ce ko da pristane da vam plati neki popravak. To je polovna masina i macak u vreci..