MONTOYA
Član
Ja uglavnom čekam da pokisne u otkosu pa tek onda baliram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aj kad smo vec off da dodam i ja...najbolje kupe vlagu bale sa vrha kamare koje su kisle cele zime pa se preko leta osuse,budu skoro trule,al extra upijaju...pokisla slama nar jednom na odkosu naravno da je bolja...
U nedostatku slame sam jedne godine koristio plevu sa mline,cela zmajevka 500 dindzi...extra stvar,krave nikad cistije...
Kad se slama izbalira sa rolo balirkom i te bale kisnu preko zime,koliko vlaga duboko prodre u balu?
Dobro bi mi dosao ali mi cera sredila skenerSad radi......
Imam katalog delova za RP 15-12,ali nemam skener ako neko ima volje da skenira i postavi na forum neka se javi da mu ga pošaljem
I on je vise za krone jer su mu rekli da nju moze vuci 539,a za moju welger 12s je video da je optimalno 80ks...da li to stvarno moze ici za 539 i da dobro stegne balu?По мени Кроне,само из разлога што имам увид како ради таква у добром стању и то је то.