Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Хвала ,на рп200 што сам ја гледао везивање је са канапом , направићемо и рампу , само да више не размишљам око куповине и возикања...Prvo da cestitam ionako nije tema,drugo drago mi je ako sam uspeo nesto pomoci
Nisam vidjao ovakve u oglasima obicno su starije prese,no veoma jednostavna presa,ako sam dobro primetio kopcanje vrata je mehanicko,nema kip rampu to ti preporucujem da napravis olaksaces sebi posao a nije neka investicija,kardan sa duplim zglobom takodje odlicno,za te novce super presa.
Jel na welger presi koju si gledao vezivanje u mrezu ili kanap?
Док сам разгледао балирке наишао сам на две хестонове варијабилне каишарке чија је ширина 100, такође сам био и код човека који користи такву пресу и он се хвали са њом. Цена те коју сам ја гледао била је 2800е , али су ланчаници толико похабани да се можеш набости на њихов врх, ову другу нисам загледао а она се налази близу мене ако те занима јави се на пп даћу ти број телефона није ти далеко из Драгачева само пређеш Мораву.Gde naci balirku koja pravi bale 100x100, ima li ko kakav predlog koju marku..., i ima li ko od kolega sa foruma iskustva sa manjim balirkama.