Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad vas stočare čeka novi veliki šok kad uvedete mlekovod pa razbijaš glavu što nisi pre xy godina.Milina, sam kosiš, sam grabiš, sam baliraš, sam tovariš i istovaraš bale, još da je dan duži, gde bi nam bio kraj.
Moglo se mnogo ranije preći na rol bale ali kada je čovek zaguljen ne vredi.
Par kolega, nešto roštilja i pive, pa imaš proširen prolaz...Slazem se sa vama.
Ne postoje sad pare za koje bi se vratio na kockice.
Mislio sam slamu da baliram u kockice ali kako stvari stoje verovatno ce i to ici u rolo i ako nemamo uslove za unosenje bale u stalu...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kakve kockice, pusta proslost, samo kome treba za grejanje... mislim da mi je ovo peta sezona sa rol balama, na usluge otplatila sebe bar 5 puta, prve sezona uopste nisam imao u secanju da sam se cimao oko prevoza, jurenja da se pokupe pre kise itd. preporod... u pocetku sam napravio montazni ram na sumsku prikolicu za 10 bala, prosle godine uradim novu prikolicu samo za to, 14 tovarim, to je nekadasnjih dooobrih dva sena zdenutih, kao rukom odneseno....Slazem se sa vama.
Ne postoje sad pare za koje bi se vratio na kockice.
Mislio sam slamu da baliram u kockice ali kako stvari stoje verovatno ce i to ici u rolo i ako nemamo uslove za unosenje bale u stalu...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока