Marinke
Član
Drugari, ima li koga?
Radi li se šta?
Radi li se šta?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auu, trave nikad vise. Pogodovala joj zima, zeleni se ma nista lepse. Prskao sam totalom, videcemo kako ce ispasti. Sto se tice sadnica, u zemlji je sigurno po 5-6 okca. Razumeo sam ovo za vrhove, ali me interesuje da li ce biti kasno da ih posecem sledeceg vikenda posto necu moci pre? Ili je kasno? Hvala druze na dobronamernim savetima! Kakva je situacija kod tebe? Pozdrav!
- - - - - - - - - -
Hahaha, nas kad nema - nema nas, kad ima pisemo u isto vreme. Shvatam da sam to predvideo, zurilo se. MOracu to da odradim, samo se plasim da nije kasno sledeci vikend? Pozdrav druze!
Pozdrav ima li neko iskustva sa sortama Titania i Triton.
Pozdrav, Miljko druze, dobra ti je naprava. Nego dal sme bas toliko blizu ribizli, ipak je to jak otrov da ne steti korenu mozda ?marinke evo sliko sam ti onu priručnu alatku za prskanje totalom , prosto ali izuzetno efikasno, smeš da prskaš čak i kad duva po malo vetatar ,naravno balon vučes po zemlji tako da ništa ne ode na biljku. visinu balona određuje vaš puž , tako da mlaz udara na samom izlazu balona, balon da bude okrugao jer ima i četvtasti i nađi što veći prečnik.
![]()
![]()
![]()