panonac
Prijatelj Foruma
Ja sam ovih dana kupovao gasno ulje ali nikakav popust nije bio,niti me je neko obavestio da ima neka akcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti to nas malo je.... il si ozbiljan ko smrt?Danas dobio subvencije i odma sam na Nis-ovoj pumpi nasuo regresirano gasno ulje cena 102din/l!Svaka cast konacno neko da se malo posveti i nama poljoprivrednicima!Obavezno je poneti papir o aktivnom statusu gazdinstva i nis-ovu agro karticu!
Slab sam iz matematike ajmi molim te stavi na papir....Rec je o popustu za uzetih 1000 i vise litara a ako neuzimas toliko probaj sa nekim da se udruzis pa na jednu karticu a vi podelite posle
Juče je ministar Nedimović u Krivaji govorio o regresiranom gorivu i modelu koji je u pripremi. Kako je naveo korišćenje tog goriva će biti pristupačno samo onima koji se stvarno bave poljoprivredom. Sada će se opet pokrenuti polemika o vikend poljoprivrednicima i onim koji se bave isključivo poljoprivredom i kojih ima oko 350.000.
Eh to je bio jedan moj divan san kako sam dobio subvencije i otisao da natocim naftu po 102din/l kad tamo na pumpi stoji i sav nasmejan toci naftu cika ministar poljoprivredni licno!Kako 102 din?
A lepo zvuci 102din/l,a jos ovaj sneg asocira na 1 April!102 ? Ljudi sad ce prvi april za koji dan.. neko poranio.
Ali morate biti aktivan clan i onda dobijete plavo platinastu karticu kao oni Ruski lenjiri sto su nekada bili kako ga mrdate ono se slike prelivaju pa cas pise NIS,a cas SNS i na nju mozete da tocite do mile volje!Jel to neka SNS pumpa?
Ajde ovaj Drale se salio, ali o cemu ti pises?Rec je o popustu za uzetih 1000 i vise litara a ako neuzimas toliko probaj sa nekim da se udruzis pa na jednu karticu a vi podelite posle
A ja nerazumem sta ti nerazumes ? ja sam napisao za popust od 11 din plus 1.5 din ako si ranije uzimao vise tako mi rece pumpadzija i to izadje:147-12.5=134.5 Nisam sanjao retko sanjam nego sam dobio poruku od NIS a neznam kako da neznate za to ili me zezate? Jedino sto sam zezno je tema ali sam se nadovezao na Draletov post a trebao sam to napisati u temi cena goriva jer nije rec o regresiranom gorivu. Ko mi neveruje mogu da mu prosledim poruku samo neka postavi brojSlab sam iz matematike ajmi molim te stavi na papir....
Država vraća subvencije za dizel gorivo
- Ministarstvo poljoprivrede
- 22.03.2017. 14:30
Država bi od naredne godine mogla ponovo da uvede podsticaje za kupovinu dizel goriva, najavio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović. Dodao je da bi dizel za poljoprivrednike mogao da bude još i jeftiniji, ukidanjem akciza.
Foto: Karl Erik Levik / Flickr
Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine bi, nakon dvogodišnje pauze, moglo ponovo da uvede podsticaje za nabavku dizel goriva za poljoprivredu. Prema rečima resornog ministra Branislava Nedimovića, to bi moglo da se dogodi već sledeće, 2018. godine. Dodao je i to da će dizel biti jeftiniji za 54,86 dinara, i podsetio na to da su ratari pre ukidanja ovih podsticaja od države dobijali 3.000 dinara po hektaru. Platne kartice na osnovu delatnosti i obradive površine
- 7.892
- 392
- 0
Pravac veleprodaja, i paletu ulja uzeti.Čini mi se da će jestivo ulje biti dosta u upotrebi ovog proleća.