Pišta bači
Član
Kad treba da predam zahtev,sramota me sa gomilom računa od 1000-2000 din. Kako prodam malo mleka, sira, džak kukuruza, ja na pumpu da imam u ferdži za pola dana posla....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada nije njih sramota da ne uplacuju sredstva 6 meseci, pa sto bi tebe bilo sramota za veci broj racuna od 1000 dinara. Koliko imas, toliko se i prostires. Ionako ne mozes sipati 100 litara goriva odjednom u fergusona.
Kad treba da predam zahtev,sramota me sa gomilom računa od 1000-2000 din. Kako prodam malo mleka, sira, džak kukuruza, ja na pumpu da imam u ferdži za pola dana posla....
Nije to sramota,pa nisi ti te novce ukrao.
Naravno da se priznaje,može račun sadržati bilo koji drugi artikal,uvažiće se samo gorivo...Ako na fiskalnom računu ima još neka stavka sem gasnog ulja da li se račun priznaje.
Ne razumem cemu nervoza kada sam lepo pitao da li ima neko viska racuna.Da sam hteo da kupim imam gde god hocu u bilo kolju poljprivrednu apoteku posto izgleda oni samo imaju koristi od svega.Mislio sam da ovaj forum sluzi da se drzimo zajedno i da pomazemo jedne druge, ali ocigledno da gresim. Prijateljski pozdravTrgovina računima nije dobro došla na forumu, pa su te pouke obrisane. Kao i offtopic. Za to oko kupovine računa probajte na nekom sajtu za male oglase postaviti, na poljoinfo ne može.