Mene samo zanima jedna stvar što se tiče te kuke. U novembru sad već prošle godine smo prvi put registrovali kola u Srbiji. Igrom slučaja kola su imala kuku koja nema nikakav papir (atest ili neku potvrdu), a koliko mi se čini da nema ni pločicu ali moram pogledati prvom prilikom. Pri pregledu auta AMSS je u potvrdu uveo i postojanje kuke. Na tehničkom pregledu kuku sam morao da skinem sa nosača i nju su posebno slikali, jednom pored kola i jednom u bunkeru. Dao sam im papir AMSSa i nije bilo nikakvih problema. Komšinica radi u SUPu na registraciji i pri preuzimanju saobraćajne sam pitao da li dobijam neku potvrdu da imam atestiranu kuku, na šta sam dobio odgovor da to ne piše nigde sem u tom papiru od AMSSa. Jedan primerak je ostao kod njih, a drugi kod mene. U slučaju da me zaustavi policija sa prikolicom, ja nemam nikakav papir da dokažem da je kuka atestirana sem da oni zovu SUP i da ovi dole traže taj moj papir od AMSS. Kako sad funkcioniše ko nema papir AMSSa, a ima atest i te potvrde, da li i ti papiri ostaju u SUPu? Ako ne ostaje onda jedino da bude bas neki baksuz od policajca koji će da pošalje na vanredni tehnički kako bi dokazao da kuka nije atestirana. Ne znam jedino kako funkcionišu slike sa tehničkog, ima li sup uvid u njih?
Ujak je morao da skine Euro kuku sa pločicom, jer kuka nema znak VW. Namerava da je vrati, jer kako kaže kad nemam ja šta da pokažem saobraćajcima nema ni on.