novica
Član
jedno pojašnjenje u vezi slikanja , radnici na tp kad slikaju auto prva slika (tj vreme na prvoj slici koje mora biti utisnuto )se uzima kao reper za početak tp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cisterna za osoku, je prikljucno vozilo namenjeno za obavljanje radova, zasto onda se tehnicki radi, kao i prikolica za rasturanje stajnjaka, nisu nista specijalniji od velikih rasipaca za vestak.Clan 264.Redovni tehnički pregledi su godišnji i šestomesečni.
Redovnom godišnjem tehničkom pregledu vozilo se podvrgava pre upisa u jedinstveni registar vozila, odnosno izdavanja registracione nalepnice. Ovaj tehnički pregled se može izvršiti do 30 dana pre podnošenja zahteva za upis u jedinstveni registar vozila, odnosno zahteva za izdavanje registracione nalepnice.
Izuzetno od odredaba stava 2. ovog člana, vozilo proizvedeno u godini pre, odnosno u godini kada se registruje, podvrgava se sledećem redovnom godišnjem tehničkom pregledu najkasnije nakon dve godine od dana prve registracije u Republici Srbiji, a priključna vozila za traktor namenjena za obavljanje radova ne podležu redovnom godišnjem tehničkom pregledu. IZUZETNO OD ODREDABA STAVA 2. OVOG ČLANA, NOVOPROIZVEDENO VOZILO (VOZILO KOJE JE PROIZVEDENO U GODINI KOJA PRETHODI DATUMU PRVE REGISTRACIJE, ODNOSNO U GODINI KADA SE PRVI PUT REGISTRUJE), KOJE JE PRVI PUT REGISTROVANO U REPUBLICI SRBIJI, PRVOM REDOVNOM GODIŠNJEM TEHNIČKOM PREGLEDU PODVRGAVA SE NAJKASNIJE NAKON DVE GODINE OD DANA PRVE REGISTRACIJE. PRIKLJUČNA VOZILA ZA TRAKTOR, NAMENJENA ZA OBAVLJANJE RADOVA, NE PODLEŽU REDOVNOM GODIŠNJEM TEHNIČKOM PREGLEDU.
Komšija ima registrovanu kuku ,odvešće je on na tehnički.Ovo pišem napamet.Inače sam u toku registracije kuke.Auto sam morao da registrujem a nisam sredio papire za kuku.Sada sam pribavio papir od ovlašćene firme koja mi je ugradila kuku,saglasnost proizvođača da mogu da ugradim kuku.Hoću da uradim atest ali me nerviraju što moram ponovo da plaćam tehnički pregled posle atesta.Zbog toga zatežem ali izgleda da ću (kao i sve ) morati da platim .