Sudarski Bojan
Član
Јавиће се члан, само да га региструје....тј. прође технички![]()
![]()
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Tek sad sam video sliku ,sa zakasnjenjem javljam se

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јавиће се члан, само да га региструје....тј. прође технички![]()
![]()
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Grešiš. Mora je imati i na zahtev drugara u plavom da je uključiš ista mora da radi.
To nisam znao. Znači, i one mašine koje su u vlasništvu 10 ak ili više godina moraju da dobiju nove tablice? Jel tako?Važe još do kraja godine,od sledeće neće više važiti. S 'proleća će se sve morati ponovo registrovati na nove table.
Јел зелене старе таблице важе оне са звездицом?Као и старе саобраћајне пише трајно јбг...
Nije tajna ali još uvek nisam dobio poziv za suđenje.
Zakon kaže 20 do 40 hiljada, 6 poena i zabrana upravljanja traktorom (ne sećam se koliko).
Inače uhvatili su me tako što me prijavio komšija s kojim sam u lošim odnosima. Zaustavili su me iz vozila u pokretu, pitali jel si ti taj i taj. Reko jesam. E onda čekaj da se okrenemo.... I tako. Sreli su bar 5 traktora pre nego što su naišli na mene. I dok su me kontrolisali, prolazili su očigledno neispravniji od mene. Ali ne, bitno da su ispunili želju svog doušnikaIdemo dalje
![]()
ps.: Kupujem registrovanu traktorsku prikolicu od 4t, jednoosovinku.