markokurjega
Član
Do dobar advokat reši kao od šale,ja sam čekao oko 2 meseca,i sve rešeno bez problema,pitanje je da li je traktor naveden u ostavinskoj rastavi,ako nije mora se raditi vandredna ostavinska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
'bem ti zivot neku noc sam mogao da poginem,isao autom kroz Dangerovo selo noc,padala kisa nigde nikog,vozio po propisu 50km/h kad mi neka budala izlete matorom rusinom bez svetala,rotacije...ajd sto ja njega nisam video,ali sto je on mene video ali nije jeb** ni 2%,tek kad je izasao ispred mene onda je upalio zadnje radno svetlo jer ostala nisu radila,o rotaciji da i ne pricamo...
- - - - - - - - - -
Zato obavezno treba uvesti da traktor ima i polisu osiguranja.
Jeli @NOVICA Razmisli malo sta pricas i pises (nadam se da ce patrole da urade svoje) pa sta mislis zasto se nisu odazvali ljudi bre nemaju para za leb a kamoli da ragistruju masine **greška ti drzavu unistice seljaka da znas kako je prosla patrola u mom selu bezali su po kukuruzu i vise se nikad nisu pojavili,pa sta oces da nas satru jebala ih registracija i tehnici pusti ljude da zive!!!!!