@sova
Poslao sam ti pp povodom toga, pa mi odgovori.
Poslao sam ti pp povodom toga, pa mi odgovori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li je moguce registrovati kombajn koji nije nikad registrovan,nema papire,kupljen pre rata ali je racun i sve ostalo izgorilo sa 1 vlasnikom u ratu....ja cu biti najverovatnije 5 vlasnik i sve se tako prebacuje samo se ima kupoprodajni ugovor,da nije ukraden ili tako nesto...e sad ja pokusavam da nekako izganjam te papire nekako da uspem da registujem...ovo se pitanje prvenstevno odnosi na clanove iz RS ako znaju nesto detaljnije od mene...
Pa pitaj kod Rakica.da li je moguce registrovati kombajn koji nije nikad registrovan,nema papire,kupljen pre rata ali je racun i sve ostalo izgorilo sa 1 vlasnikom u ratu....ja cu biti najverovatnije 5 vlasnik i sve se tako prebacuje samo se ima kupoprodajni ugovor,da nije ukraden ili tako nesto...e sad ja pokusavam da nekako izganjam te papire nekako da uspem da registujem...ovo se pitanje prvenstevno odnosi na clanove iz RS ako znaju nesto detaljnije od mene...
da li se moze registrovati traktor ako imam broj sasije na traktoru utisnut a plocica sa brojem motora je negde otpala ?
izem li ga ja nista nisam mogo odjaviti bez vlasnika ni traktor.Ako ima overen kupoprodajni ugovor može
iam m sve papire i u papirima ima i brij sasije i motora, broj sasije se poklapa a broja motora nema jer nema plocic ekolega imas li ti papire od tog traktora,ako imas mozes ga registrovati,nas tehnicki je cudo a posle ko te pita za broj terajjj
iam m sve papire i u papirima ima i brij sasije i motora, broj sasije se poklapa a broja motora nema jer nema plocic e
da, torpedo 75, kupio sam gre prosle godine u maju i istekla mu je registracija, ove nove su na njemu pa niko nije ni zaustavljao ali sada mislim da ga odvezem na tehnicki, da ga prevedem na Prijepolje table, sve imam od papira i sve brojeve na papiru samo tog broja motora nema na traktoru, a sasije ima, u papirima sve ima pa sam mislio da ne bude nekih problema oko toga>..pa kolega onda sa tim papirima u agenciju i neka ti srede to,bitno da imas papire a ja jos nisam cuo da su nekog zaustavili i gledali mu broj sasije i motora na traktorunego kolega jel to 75 hoces da registrujes?