sinisa1979
Član
Zato što je veća površina zemlje u pitanju... Da,po novom je tako. Ne znam ni ja baš sve ali sam čuo pre neki dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada smo išli na proteste tadašnja opozicija nas podržavala sada kad su na vlasti imaju preča posla gorivo ćemo valjda moći da kupimo kada posejemo a subvencije će isplaćivati kad prodaju državnu zemlju u zakup i neznam koliko je u mom okruženju onih koji bi uzeli 20 ha jer seljaci su opljačkani. Nije mi jasno koliko im traba vremena da napišu uredbe i da ih objave pa ljudi za neki dan je 1. mart neko ovde nebrine o našim pravima biće redova ispred trezora a treba ići na njivu u vinograd itd.
sta sve treba za registraciju poljoprivrednog gazdinstva, izvadio sam iz katastra papir i sad prvo idem u banku da otvorim namenski racum pa onda u trezor da se registrujem ili obrnuto. gazdinstvo ide na penzionera
unapred hvala
Bio sam ovih dana u upravi da se raspitam šta mi sve treba za registraciju i rekoše mi da dođem oko 15 marta da uzmem obrasce jer sada nemaju i kao čekaju nove uredbe vezano za subvencije i registraciju a krajnji rok za podnošenj je 31 mart.Da li je i kod vas isto tako i da li mogu negde na internetu da se skinu ti obrasci?
dacha85 hvala tebi i ostalima na odgovoru, ali tih obrazaca kod mene u Raškoj nema.
to je izjava nekog poljoprivrednika kome je ministar bio u poseti ja sam samo preneo ono što sam pročitap na fejsbuku, a koliko vidim uredbe još nema.Pa ti si rekao da cemo sve dobiti do 15.marta,sta je sada
Danas sam cuo da nece vise moci da muz i zena imaju otvorena gazdinstva, vec samo jedan od njih. I nece moci da daju jedan drugom u zakup, cak i ako imaju samo jedno gazdinstvo. Zna li neko nesto vise o tome?
Od danas počinje podela papira za registraciju gazdinstava.
Zlatko,dali će biti ista procedura i za srodsvo deda-unuk koji su prijavljeni na istoj adresi?
Hvala,(dakujem) Zlatko...posedovni listovi su spremni...Da odvedeš dedu u trezor i popunite izjavu samo deda mora da bude član gazdinstva , mislim da treba posedovni list ,kopija lične karte i izjava.može sigurno. pročitaj pažljivo pravilnik http://www.mpt.gov.rs/postavljen/125/%D0%9F%D0%A0%D0%90%D0%92%D0%98%D0%9B%D0%9D%D0%98%D0%9A%20.pdf
- - - - - - - - - -
Zlatko,dali će biti ista procedura i za srodsvo deda-unuk koji su prijavljeni na istoj adresi?