Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod nas ima tih problema i to jako puno, hoce da pisu kazne za sve koji su siri od 3m bilo kombajn ili neka prikljucna masina, ili moras da zoves policiju da te isprati od kuce do atara i tako i nazad od atara do kuce a svaki izlazak policije se placa 5000dinara kod nas ima 35 kombajna (i troje policijskih kola) i kada ce izaci ovaj zadnji kombajn iz dvorista pa dok stigne do njive proslo mu pola danasavosi je napisao(la):A jel neko imao problema sa hederom![]()
Kod nas je prosle godine policija zaustavljala svaki kombajn i zezala da se mora heder otkaciti i vuci za sobom(kazna 30.000 din),kaze smetate ljudima u saobracaju a sta smo mi ? Stoka?
Za takvu operaciju mi treba kao prvo prostor da bih izveo manevar kacenja-skidanja hedera(a zamislite da na kilometar u precniku nemate ovrsene psenice,soje itd) i da bi nekom pogazili njivu,zatim vreme i tako nekoliko puta dnevno![]()
Ima li negde jos ovakvih slucaja i kakvi su utisci ili je to mozda u mom kraju jedinstveno ?
Mozda je maloali nisam mogao da izdrzim
![]()
![]()
![]()
MONTOYA je napisao(la):jel uspeo neko sa računom iz zmaja što su naknadno vadili da registruje kombajn
Ovo ce morati biti vrlo uskoro kako se meni cinidejan 77 je napisao(la):kada izlazimo na puteve? moj kombajn je sirok 3.4m bez hedera.
ZORAN.BNS je napisao(la):Bobo
trajna registracija je kod nas funkcionisala do sada ovako-registruješ traktor dobiješ tablice i saobraćajnu na kojoj pozadi piše trajna registracija i dobiješ jedan karton uz saobraćajnu na kojem se overava tehnička ispravnost vozila.Tako da smo bili u obavezi jednom godiišnje ići na tehnički ali nismo plaćali osiguranje i ostale namete.
I kod nas je bilo tako do sada...Bobo je napisao(la):Kombajne u mom kraju ne zaustavljaju sa sirokim hederima, jer bas i nije neka prometna cesta, a ovi sa sirim hederima radije imaju dva auta u pratnji s rotirkama nego da skidaju heder... Do sad nisam vidio da netko vuce heder za sobom u zetvi...