Refakcija za naftu

Lala iz Banata je napisao(la):
Zoran Kostović je napisao(la):
Ljudi, šta vam je to refrakcija? Kod nas nema...
Zorane, to je povracaj akcize na dizel gorivo. Iznosi ~ 30 dinara po litri, 60 litara po hektaru.
A na to imaju pravo i oni koji ne plaćaju PIO

mityoo je napisao(la):
Zoran Kostović je napisao(la):
Ljudi, šta vam je to refrakcija? Kod nas nema...
Zorane, to je povracaj akcize na dizel gorivo. Iznosi ~ 30 dinara po litri, 60 litara po hektaru.
A na to imaju pravo i oni koji ne plaćaju PIO

Da imaju, ali moraju imati registrovano gazdinstvo.

Ko jos nije dobio refakciju neka obavezno ode do uprave za trezor.Ja se umalo nisam slogirao u petak.Vidim da nema nikakvih uplata na racun pa mi bilo sumnjivo i odem da proverim sta se desaava.Jedva nagovorih onu sluzbenicu da pogleda u kompjuteru kako jos nema placanja za mene a predao sam medju prvima papire sve jos 04.maja.Kad ono mene nema nigde :udri:.Zaturili moju dokumentaciju,jedva su je nasli.Cak su uspeli i izgubiti 5 fiskalnih racuna,poludeo sam skroz. ::lose::

Danas se desilo nesto neverovatno.U prethodnom postu sam pisao kako su sluzbenici u upravi za trezor bili aljkavi i nemarni.Juce sam ponovo predao racune D2 za refakciju,danas mi stize vest legle pare :bravo: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: bas su se izvadili :D jos kada bi tako brzo uplatili subvencije bilo bi ::novac::

Pa , jel dobio neko refakciju iz Novog Sada :sta: .....ako jeste sutra ''idem u lov''!

Ni ja jos nisam dinara dobio ni za refakciju ni za subvencije. Predao sam prve nedelje u Pancevu.

E, ako ni ti sefkerinac nisi dobio, onda se ni ja ne sekiram, verovatno su oni u Pancevu malo usporili. Bice valjda, ovih dana. Ja sam predao 10.05.

Otidjite obavezno i proverite u upravi za trezor,nesto sigurno nije u redu.Tako je bilo i kod mene,procitajte par postova unazad.

Mozda, ali ja nisam ni cuo da je neko u Pancevu dobio novac od refakcije. Ako je neko od Pancevackog trezora dobio novac, neka javi, da znamo, da li da intervenisemo.

Ja sam u Somboru predao 4 maja račune i dobio refakciju 17 maja a ostalo 25 maja.predao sam 9000 za veštak i dobio 6000 a rekli su mi ako predam manje za dinar od 9000 odmah ideš u nižu subvenciju od 7500.

Nazad
Vrh