M
milan88
Guest
Da li mi neko moze reci koliko hrane prasici pojedu od kada se odbiju do 25 kg, a koliko od 25 kg do kraja tova? Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prasići do 20 kila pojedu po 20 kila Gebija,a od 20 do 100 pojedu približno do 240 kila mešavine.milanso je napisao(la):Da li mi neko moze reci koliko hrane prasici pojedu od kada se odbiju do 25 kg, a koliko od 25 kg do kraja tova? Unapred hvala.
jbga do sad sam hranio i nisam to primjetio.alfa 9 je napisao(la):slavonac! mi te svinje sto hranimo sa sanom,prodajemo,da ne bi se to desilo kao kod tebe,tako da prodajemo i vodu za dobru cenu!kad dobijemo lovu za svinje onda cale ode tu u selu na jedan salas pa kupuje jednu svinju godisnjaka sa 10cm debele slanine,tako da taj sem prekrupe i vode nije video nista,to zakoljemo,ima i mesa i slanine i kobasice,i to90% nebi trebalo da bude kancerogeno