D.R.E.D
Član
da li dodaješ nešto na prekrupljeno zrno (stočna so , ili neki biološko sredstvo) i koliko praviš silaže .Koliko proteina bude u silaži 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molim te ovo detaljno opisi i kolika je potrosnja,i eventualno ekonomske i ostale efektesaleso je napisao(la):ja hranim vec tri godine.siliram prekljupljeno zrno sa 30-35% vlage.nabijam u zidano.Hranim cisyo samo sa silazom naravno uz sojinu pogacu i premiks,jako dobro idu samo spavaju odlicno je.
saleso je napisao(la):nisam dosad nikada nista dodavao,pravim oko 3vagona,koliko ima proteina stvarno me znam kazu za oko 5%manje nego suvi kukuruz
milanso je napisao(la):Jedno pitanje za sve. Koliko vam izadje tov jedne svinje od 25-100 kg, ako imate svoj kukuruz i svoju soju (tj. menjate soju za sacmu)?.
saleso je napisao(la):ja hranim vec tri godine.siliram prekljupljeno zrno sa 30-35% vlage.nabijam u zidano.Hranim cisyo samo sa silazom naravno uz sojinu pogacu i premiks,jako dobro idu samo spavaju odlicno je.
Mislio sam na to koliko vam otprilike izadje hrana za jednog tovljenika od kada je prase do prodaje (do kraja tova), po vasim recepturama?MILOŠ D.T je napisao(la):milanso je napisao(la):Jedno pitanje za sve. Koliko vam izadje tov jedne svinje od 25-100 kg, ako imate svoj kukuruz i svoju soju (tj. menjate soju za sacmu)?.
Ja menjam soju za sačmu.Lako je to izračunati,samo zavisi koliko bi to svinjče pojelo koncentrata?