Sumadinac KG
Član
Da u hidrauliku slobodno SAE 30 I ne boj se a motor kao sto je kolega rekao samo da je kvalitetno...
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brate pa kakave su bile za te pare majke tiNisam iz priče noviji!
Ali znam da za vrlo malu razliku u novcu 500e može da se kupi mnogo bolja mašina
Evo pre koji dan je komšija prodao dve MTZ82 male kabine 1987g za 2400e po komadu
Traktori ispravni, registrovani gume dobre
Traktori iz domaćinske kuće!!
A opet LTZ duplak teško je naći bez 2000e
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Isto 140 i u reduktore? Znas li litražu?Jesam i u MTZ i LTZ sipam sae 140 u menjač i odlično se pokazalo
Pazi koliko si upućen ne znam ali posebno se sipa u bočne reduktore na točkovima
Veruj potpuno ispravni kompletni, NE izudarani, znači oni su radili 50ha ta dva rusa sve teške poslove, sve je bilo ispravno i u funkcijiBrate pa kakave su bile za te pare majke ti
Isto 140 i u reduktore? Znas li litražu?
Skickat från min FRD-L09 via Tapatalk
Ipak je 120 celzijusa normala za njihLuka,
Ne mora da znači visoku radnu temperaturu, redovno održavanje čistoće cilindara (stublina) rešava protencijalni problem visoke radne temperature u letnjim mesecima, pogotovu u ratarskoj operaciji lokalnog naziva "ugarenje"...
I na zategnutost kaiša treba obratiti pažnju...
Kako da najdem Budiku na facey sta je ime itdTo je tu kod mene 35km ODŽACI pa znam čoveka, uzimao sam neke delove od njega