Rasturač otkosa

Da li je neko razmisljao da ovaj sistem rasturaca dogradi direktno na rotacionu kosu :haha:
Post je spojen: [time]1300381922[/time]

http://www.youtube.com/watch?v=QS-1V5sqRe8&feature=related
Post je spojen: [time]1300404168[/time]

pocerina je napisao(la):
Ja cu to da napravim da rasturam otkose trave. Imam jednu kosacicu koja ima izvod za rastressac, nju prodajem
Moze li koja slika i neke informacije o toj kosi, mene interesuje da kupujem... Moze li i cena...

Ja sam pre 2 meseca naleteo na jedan takav , ali nisam smeo da ga kupim , jer nisam znao kako funkcionise.

e ovo je rasturac...........ja rasturac koristim i za seno posle kosenmja prodjem sa njim i rasturim ga da se brze osusi.........pozzz

Uzeo sam novi telefon, pa nisam dobio USB kabal. Sutra cu da slikam, pa cu da probam da ubacim. Inace sve je jos uvek na konstrukciji, veceras smo pravili kucista za lezajeve i montirali osovine. Sad cekamo da nam covek iz Indjije posalje remenice, posto smo ih narucili po dimenzijama koje nama odgovaraju. Za sada me on koci, trebao je u prosli petak da mi ih posalje, pa nije. Rekao je kao sutra ce poslati

xnyh08.jpg
[/IMG] Evo slike rastresaca koji clan Metkovcanin i ja pravimo. Ostalo je jos da namontiramo bocke tockove sa zracima, da nabacimo kaiseve, stavimo kardan i da ga ofarbamo.

Има сено да лети 50 м у вис, док падне суво, правио сам ја тако растурач за ђубре, ставио 4 опруге од грабуље и није ми се показало добро.

Bolje na nji namontiraj valjke za presovanje otkosa manje ce glava da te boli.manje ces da skupljas posle kad se osusi lakse ce skupljanje da ide jer je otkos relativno na gomilama samo ga prikupis i to je to

Nazad
Vrh