Rasipači mineralnog đubriva

Ja sam sad prvi put radio vicon sa lulom lepo baca ravnomerno samo ona tabela me zeza posto neznam brzinu kretanja traktora one aplikacije pokazuju 1brza kinez ide te 5 te 6 te 7kmh

Специфична маса урее је 700-750 г по литру запремине, за овај случај то је 560-600 кг. Зашто не узмеш од 1000 литара, није много скупљи али ћеш моћи комотно да сипаш џамбо врећу па и следећу кад мало остане од претходног пута? У овај од 800 л то нећеш моћи.

Dal postoji vece smece od onog Mega metal rasipaca :D kupljen pre 6 meseca , razbacio mozda 1.5 tona ,puklo kuciste reduktora .. A ko na klinac podnosio zahtev za povrat na kom sam odbijen i poslao im garanciju tu ..
Meni je gospodja iz Pss rekla da u svakom momentu mogu da zatrazim garantni list pošto je sva dokumentacija ostala kod njih prilikom apliciranja za konkurs.

Dal postoji vece smece od onog Mega metal rasipaca :D kupljen pre 6 meseca , razbacio mozda 1.5 tona ,puklo kuciste reduktora .. A ko na klinac podnosio zahtev za povrat na kom sam odbijen i poslao im garanciju tu ..
Mi smo koristili 10godina megametal bez problema bacao u proseku godisnje 1.500kg
Sad ga prodao drugaru,lik godinama placao drugom da mu baca zako da je njemu vrh,

Специфична маса урее је 700-750 г по литру запремине, за овај случај то је 560-600 кг. Зашто не узмеш од 1000 литара, није много скупљи али ћеш моћи комотно да сипаш џамбо врећу па и следећу кад мало остане од претходног пута? У овај од 800 л то нећеш моћи.
Pa treba mi neki za lovol 504 pa sam razmisljao da uzmem takav da mogu da natovarim 500kg .parcele su mi uglavnom 2.5-3 jutra pa tamad da imam za jednu parcelu recimo kad bi bacao npk (mrsko mi da vucem prikolicu za sobom). 504 sve jedno ne moze da nosi 1t .
ps zar nisu dzambo vrece od 500-600kg?

У расипачу остане нека количина, не може се све потрошити тако да ће или бити на кнап кад сипаш другу врећу или неће ни стати (ако је 600 кг врећа а за 500 може да прође али некад су 500 а некад 600).

Aha, davno nisam predavao, pa sam zaboravio. Na BG konkursima ide kopija.
Opet, ne bi trebalo da bude problem za ostvarivanje garancije ako imaš kopije dokumenata

Narucio sam reduktor 7000 je ... Nmg. se nervirati da idem da trazim po opstini ..U svakom slucaju hvala . Najcrnje sto nisam ni dobio povrat ..

Nazad
Vrh