Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo pazi na džombe i svako drugo pero treba da se pomeri za jednu rupu u jednu stranu a ne mogu da se setim u koju![]()
Pazi na neravnine kad nosiš pun rasipač. Na disku svaka druga lopatica treba da se pomeri za jednu rupu u stranu da bi disk bacao približno jednako u obe strane, kada su sve na istoj rupi ciklon baca više na desnu stranu mislim.Nisam ovo razumeo?
Za te pare kupis polovan kao moj,isto baca u obe strane....Plastika nije za vocnjak....Što?
Pa koji misliš da je dobar, a da nije preskup?

Ima i ORmarić sa metalnim košem. Bar je imao u ponudi svojevremeno.Koji je tvoj, gde da gledam?
Bemtisitnožito, jedna tako jednostavna alatljika mi se iskomplikova u glavi, tek sad ne znam ništa![]()
Mozda i 'right hole'
AmazoneKoji je tvoj, gde da gledam?
Bemtisitnožito, jedna tako jednostavna alatljika mi se iskomplikova u glavi, tek sad ne znam ništa![]()
Ne mogu ja da nađem ovako nešto, nema šanse. Samo neki ogromni, ili neki totalni krševi.Mislim da ti nemas potrebu za usmerivacima jer tebi voce nije na krzljavim podlogama, pa su zile svuda izmedju redova a njih treba nahraniti,
Ja Sam na amazone rasipac sa dva diska napravio jednostavan usmerivac tako da mi baca dve trecine u strane a jednu trecinu medjuredno...
Za sekund se skine i imas rasipac za ostale kulture...![]()