Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O kojim krilcima pričate? Slikaj pa da raspravljamo...Zoran Kostović je napisao(la):@dragan82
"Krilca su obično postavljena na otvore br3.(srednji).Pomeranjem na otvore prema br.1rasipanje se povećava na levoj strani dok se pomeranjem prema otvoru br.5 rasipanje povećava na desnoj strani."
Ovo je citat iz upustva koji je štampala AGROŠUMADIJA,generalni uvoznik i distributer ovih rasipača.A ako ti misliš da bolje znaš od njihovih konstruktora onda u redu,pozdrav.
imam ja RAUCH ov rasipac, manji je, sa dva diska, isti sistem, rucno otvaranje, ali isto nemam uputstvo, tata uglavnom baca njim, i to sve ide odokaivno...sepa je napisao(la):Nakon predstavljanja,,nadam se da ce biti sada uspesnije
Pozdrav svima..
Trebam pomoc oko rasipaca. Kupio sam RAUH rasipac axion 20.1, 1000l
a nemam upustvo za upotrebu,stelovanja i upotrebe...ako neko ima iskustva ili upustvo znacilo bi mi.
Hvala unapred
I moj je Creina sa lulom, a evo kako radi:SHAIN je napisao(la):kod mene je onaj slovenacki sa lulom CREINA .lepo radi i ako je iz 80-tih godina. Par puta sam imao problema sa kardanom ali ostalo sve normalno radi.
glavas je napisao(la):Kuhn MDS 921,16-24m zahvat,1500l zapremine,dva diska sa hidraulicnim zatvarnjem!
Jel nova masina ili......ZRENJANINAC je napisao(la):Evo mog rasipača