Paracinac83
Član
Zaboravio si pivo
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg, al on zaradi duplo više od meneBratski odnos sublimiran. Jedan baca veštak ručno i udiše prašinu od veštaka a drugi vozi dobar traktor i slika ovog prvog.
Послато са S42 помоћу Тапатока
Ma veruj mi to je to što sam i očekivao (inače ja da sam se pitao dodalo bi se još malo keša i kupilo bi se nešto da valja, Pa nek je i 2X skuplji od ovoga (a nije) nego nisam ja koji donosi krajnje odluke. Ovako ceo vek ima da se patim sa njim i kad sve sabereš ovaj će biti 4X skuplji od tog koji je bi na početku bio 2X skuplji). Ono zbog čega pizdim je to što su koristili najobičnije šrafove umesto neke sa bilo kakvom zaštitom protiv korozije. (barem na tom kritičnom delu). Znači to ne bi cenu diglo za više od 50 din grantujem. A MBV ne proda milijardu rasipača pa da na tome uštede bitan keš. Ko na primer kad ti Kinez proda kuvalo. A ono da jemoglo još negde da se uštedi jednostavno ne bi funkcionisalo. Kabal 20 cm sa 3 licne (Što je donekle i dobro jer ne moze da te ubije struja kad staviš metalnu kašiku. ). Itd. itd. Ali oni bukvalno prodaju na milijarde toga pa ih donekle i razumem kad zakinu makar dinar na svakom mogućem delu. Kod ovog rasipača ne razumem.P.S. Sta si ocekivao za te pare?
To se zove kraj spone sa zglobom ili uška sa zglobom ili uška sa sfernim zglobom. Inače se koristi kod pneumatskih cilindara. Najbolje bi bilo da je od inox-a ali nisam siguran da li takva može da se nađe.Kako se inače zove na srpskom deo koji sam pomenuo gore? Na autu bi bio kraj spone.
Ma moze sigorno. Ubedjen sam da postoje kvaliteniji rasipači po kojima su ovi uradjenji tj. bespravno kopirani.Najbolje bi bilo da je od inox-a ali nisam siguran da li takva može da se nađe.
Nisu OK veruj mi. Mislim jesu one pukle zato što su i plastike malo teze išle, ali su defnitivno zapekle skroz i nisu radile posao koje trebaju tj. da dozvole slobodnu rotaciju. Radilo je to neko vreme ali i verovatno su i one pruzale dodatan otpor.Spone su OK nije problem tu,onaj deo gde su plastike treba rastaviti i srediti,lomovi spona su samo posledica.
Zato je Pro dobar sto se tice mehanizma i zatvaranja...sve prohrom...ali ostatak lima i farba nisu bas nesto spec...ali jaako fino radi-za sad.Ma možeš mu duvati u **greška. Ja na mome starom rasipaču dok nisam zamenio pocinkovane limove što zatvaraju rupe prohronskima, pred svako korišćenje hteo da plačem dok nisam razradio. Iako je bilo 6 puta isprano vodom i nauljeno, uvek je zapeklo junački.
Na sadašnjem amazone rasipaču je to plastično, mada više mi liči kao neki armirani pleksiglas pošto je providno. Jednom operem crevom posle upotrebe i šupa. Sledeće korišćenje kao iz radnje da je rasipač izašao što se zatvarača tiče.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Koji dio lopatice odredjuje,koji je podiok podesen na skali, dali je sad lopatica na ovoj slici podesena na 49 ili se gleda kuda klizi djubrivo po lopatici to bi na ovoj slici onda bilo oko 45.