cvejka
Član
Koji breznjev ?,ako je 82-ka ,to mora biti neki na steroidima xd,1.6 tona za njega je sve samo ne malo.Ljudima su pucale poluge,ramena,poluosovine,sa mnogo manjim teretima,no opet zavisi kako se vozi naravno.
105-ica sa ravnim mostom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji breznjev ?,ako je 82-ka ,to mora biti neki na steroidima xd,1.6 tona za njega je sve samo ne malo.Ljudima su pucale poluge,ramena,poluosovine,sa mnogo manjim teretima,no opet zavisi kako se vozi naravno.
Da li se isplati dati 400e više za Donder rasipač da bude sa prohromskim dnom i dvosmernim cilindrima?
Oko 400 litara.Koliko je litara sanduk ako u njega stane 250 kg uree.
Slična dilema i mene muči. Ali nov je nerešiva enigma, nema tu skoro pa ništa, kako bi se došlo i do subvencije. Ja rešio da kupim polovni, doduše moje magarence jeste malo sposobnije od 539, pa će možda biti rasipač i veći od 600 litara, ali pod obavezno sa dva diska.Predlog za nov raspac od 600l sa dva diska?
Gledao crvenog turčina. A onda neki članovi savetovali da ga ne kupujem. I tako sad čekam da uvezu jedan polovan, pa da njega pazarim. Jeste 900 lit pa ce sa njim raditi mozda i veliki ako ne uspem da sredim da mali može da radi sa tim cilindrom dvosmernim.