Attila
Član
Treba videti kod ovih što prodaju takve nove rasipače ili ti sve skoro paše sa dondera to treba videti u Best&Co.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam kupovao kod ovih http://www.agritechnicom.co.rs/rezervni-delovi/amazone-rezervni-delovi/Gde ima delova za amazone rasipace?
Stavis ga na 16m,nek malo preklopi nikad se ne zna.
Све сам нешто гледао, али не могу нигде да нађем слику која се јасно види. Све ситно насликани подеоци.imas amazon aplikaciju koja se 80% slaze sa donderom
Хвала, сад ћу да видимdungeservice na gogleplay prodavnici
Ako resis da uzmes Vicona javi se.Sad sam ga pitao taj od 700 litara cena 850 eura nema na stanju ali bi bio gotov za 20 dana ,ona cena sa oglasa je nekad bila akcija u sustini lepak za muve ,pitao sam i onaj sa dva diska bice ih oko nove godine kad uveze reduktore ,ako budem uzimao polovan uzeo bi Vikon 600 l sa lulom a nov gledao sam turske kareta pa onako sta ja zanam koliko para toliko muzike ,bitan mi je zahvat da je oko 15 m ravnomerno i na jednu i drugu stranu i da u kos moze da stane 350 kg ureje bez presipanja