Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
61 din....bogte materin!ja imam u planu sve da sejem Falado syngenta cena semena komplet zasticeno 61 dinar ponuda iz apoteke odma placanaje,nisam jos nista potvdio cekam i drugi da izadju sa cenom
Meni je opet obrnuto, meni je Falado bio bolji od Solehia. Za seme ostavljeno svoje seme, pola Solehia pola Falada, i uzecu nesto malo semenske za sledecu godinu za seme.Ja izbacujem Falado.Solehio ga je ušio sve da zvoni.
Pratim već duže ovu materiju sa semenskim kućama i njihovom zaštitom i očekujem da seme sa Systivom bude oko 60 din. pa i preko toga.
Ovo je pokušaj BASF da parira Bayeru i njegovoj Yunti.
Na početku kažu da se sa ovom zaštitom izbacuje prvi tretman od bolesti pšenice, a kad ih neki stručnjak popreko pogleda, onda kažu da se samo pomera prvi tretman za 2-3 nedelje kasnije. Dakle, mazanje očiju i otimanje para od nas, samo na drugi - perfidniji način.
To pišem i potpisujem blanko.
Iz kontakta sa čovekom iz KWS-a dobio sam info da Modern, koji me interesuje, je sa yuntom. Ali se cena još ne zna. Darko Dren koliko si išao semena po ha Modern-a?