Mnoogo.Ne možeš navući dovoljno prikolica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
....auuu brate kad citam ove vase prinose dodje mi da se manem ovog posla i izdam sve u arendu .....Pali u Nadalju prvi otkosi Sobreda,10.9t/ha
I Ti bi napisao da ti je rodilo 10 tona da si dobio seme mufte. Zato nemoj da se uzbudjujes jer je to samo reklama za odredjenu sortu, proce to za koji dan.....auuu brate kad citam ove vase prinose dodje mi da se manem ovog posla i izdam sve u arendu .....
Avenue je opasna psenica, niska rastom, rano stize. Bas mi se svidela u ogledu ove godine, a i sami promoteri kazu da na oko nije neka, ali curi.
Ipak mislim da papir i tastatura pre svega trpe.Postovani kolega Norty ti si student ako mozes da mi objasnis psenica HL ispod srps a da daje rekordne KG,otkud crpi tu kilazu.Ja sam laik nisam proizvodjac samo posmatrac pa ako ti nije tesko da mi razjasnis kratko.Izvini sto sam ti se ovako obratio ali ti si najsveziji u ovoj nauci.Pozdrav i hvala.