Prvih milion poruka na poljoinfo forumu

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
9.539
Nedavno smo prešli cifru od milion napisanih poruka na poljoinfo forumu. Hvala svim članovima na učestvovanju, a posebno urednicima što pomažu da se ovaj forum uspašno razvija.

Takodje se zahvaljujem i cestitam svim clanovima i urednicima :ppozdrav:

Честитка за 1.000.000 порука!
Као да је било јуче кад је било 50 чланова и 1000 порука!
Девета година!

Čestitke i od mene! Kad upalim komp prvo što radim je da vidim šta ima novo na forumu.

Cestitke tvorcu foruma. Bio sam 100 clan koji se registrovao na ovaj forum. Bilo je to sada vec davne 2008 godine.

Bilo bi baš interesantno kad bi se moglo videti u profilu koji je redni broj člana po datumu registarcije. Ja mislim da sam u prvih 10-15. :osmeh:

Bilo bi baš interesantno kad bi se moglo videti u profilu koji je redni broj člana po datumu registarcije. Ja mislim da sam u prvih 10-15. :osmeh:

Bio si sedmi!

28u6wk8.jpg

Aaaa, ja tu sliku i ne vidim. Koristim Operu (neku stariju verziju jer je komp mator), i već neko vreme ne vidim jedan broj slika u postovima. Kad iz konteksta posta vidim da postoji slika onda adresu iskopiram u Mozilu i onda vidim sliku. Prilično je to zamorno, ali nikako ne mogu da se naviknem ni na šta drugo osim Opere, nadam se da će sa novim kompom i novijim verzijama Opere sve biti ok.

Forum mi je stalno otvoren u prvom tabu Opere, i to na novim porukama (stalno to obnavljam i čitam teme koje me zanimaju a pojavile su se od moje poslednje posete). Retko otvaram i gledam druge opcije foruma, tako da ne znam ni da li sam tek par puta gledao listu članova, pa samim tim nisam ni video da postoji datum pristupanja kao kriterijum za prikaz...

Hvala cicimoric! :ppozdrav:

Cestitke super moderatorima, moderatorima, urednicima i svim clanovima ovog naseg foruma na 1000 000 poruka koje su prosle kroz forum. Nadam se da cemo jos dugo trajati

Nazad
Vrh