Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste ali ne po krvnom srodstvuJel ti Shale brat?
Na šta misliš kolega?Na snimku moš videti i kako treba i kako netreba ali no.![]()
Ima, Inex svuda sipam prevashodno zato što sprečava da preparati prave penu.Zar u Falkonu nema lepak? Nešto kao da se sećam ako njega koristiš da ne treba lepak...
Lepo je što pažljivo pratiš kolega ali bi trebalo da koriguješ neka predznanja. Inex lepak se OBAVEZNO sipa prvi da bi sprečio da se stvara pena, mi ga prevashodno zbog toga i koristimo. Za masku i krila si u pravu ali Shale ovako hoće da radi a neću da mu pametujem, dovoljno je što hoće da mi pomogne. Konstruktivne kritike uvek rado prihvatam, ni slučajno se ne ljutim.Pa na primer postupak otvaranja krila na prskalici (ki tuđa tojest kao da netreba više), redosled sipanja hemije (mislim da ide prvo herbicid-fungicid-lepak a možda i nisam u pravu), kolega shale je moga da stavi masku (zna on to) pošto zaviriva u tank za hemiju i flašu od herbicida.Lepo je što pravite te snimke pošto dosta njih koji prate forum uče i primenjuju to što su videli pa se potrudite bar da malo to izgleda profesionalnije (ozbiljnije), ljudi treba da vide kako to otprilike treba da bude i kako da se iole zaštite a oni posle kako hoće. Shvatite ovo kao pozitivnu kritiku, nastavite i dalje da snimate te klipove lakše će ljudi shvatiti šta se kako radi.![]()
Na žalost ne, mi sve radimo volonterski, ne naplaćujemo to. Dovoljno je da na rođendanu bude kojekavih slobodnih tetaka hahahaha.Ako treba imamo i druga profesionalca animatora...Olalija
Jel gostujete po decijim rodjendanima
(naravno uz naknadu)![]()
Razvio čovek svoj biznis, osamostalio se, lakše mu da peče pljeskavice nego da vozi kombajn i ne može sve da stigne...Zašto te je napustio taj radnik, nije da ga nisi hranio i poio?