Prskanje maline

U rodu nema,do cvetanja se suzbijaju,ali komninacija beli luk i kopriva bi trebalo da ih otera bar ns 5 dana

Dali bi smeo malinu oprskati sa fungicidom Antre plus i fastakom posto mi ostalo u prskalici sad od prskanja zita imam i slavolov amiksol za dodavanje i neki akracid?

Da li vi malo razmislite pre nego što postavite pitanja ovde o prskanju ? Nije proizvodnja maline samo prskanje otrovima, pa treba to neko jesti, ako niko drugi onda bar vi ili vaša deca.

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

Da li vi malo razmislite pre nego što postavite pitanja ovde o prskanju ? Nije proizvodnja maline samo prskanje otrovima, pa treba to neko jesti, ako niko drugi onda bar vi ili vaša deca.

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

Tema je "prskanje maline" ,a ne " moralne pridike" znaci pitao sam u vezi teme ako ne mozes da pomognes onda nemoj ni da pises da bi pisao pocetnik sam i trazim pomoc,a sto se tice prskanja pa sve oko nas se prska pa cak i nas zaprasuju iz aviona pa svi cutite.Znaci ako mozete pomozite,a ako ne onda ne odmazite.Hvala na razumevanju!

E da, chemtrails... A zaboravio si na haarp u Barajevu. Mnogi ga videli a niko nije uslikao :D
Ja mislim da treba da isprskas tim fungicidima, da se ne bace, a ti ces se bolje osećati...
Neki psiholozi kažu da je ovakav način pomaganja vrlo koristan, čak bolji nego konkretan savet... Nadam se da si shvatio ;)

Sent from my K013 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li neko može da mi preporuči neku dobru prihranu van aminokiselina, pošto sam već prskao Isabion posle snega i 2x1L trainera posle uz redovna prskanja, pa da promenim malo?
Hvala.

Prskalicaindjija za maline
23cd77fa1693fd990c9849263dc54ed4.jpg
fdd2fc05336f623d650aebb5abcc89de.jpg
18eaceaa5daa2ae12c97bb8010c527db.jpg

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Zamolio bih za pomoc ako neko zna o cemu se radi ili ima slican problem.
Drug ima problem sa mikerom,listovi zute i sakupljaju se,grancice su krte i lome se.
23j6fjd.jpg
[/IMG]
256bjg4.jpg
[/IMG]
j979qd.jpg
[/IMG]

Kad fali azota lisce zuti, i grane su krte, pri nedostatku kalijuma njega malina sad najvise crpi, isto zuti lisce i po ivicama ima ozegotine, slicno kao kod fitoftore, vidim da imas kap po kap, uzmi kalijum nitrat 2gr po biljci, oko 180 din je kg.

Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока

Danas prskao sa Switch-om, posle dva sata je pala kisa. Da li treba da ponovim tretiranje?

Kad fali azota lisce zuti, i grane su krte, pri nedostatku kalijuma njega malina sad najvise crpi, isto zuti lisce i po ivicama ima ozegotine, slicno kao kod fitoftore, vidim da imas kap po kap, uzmi kalijum nitrat 2gr po biljci, oko 180 din je kg.

Da li može u ovom slučaju FitoFert KRISTAL BERRY 14:8:30+2MgO+ME ? I da li ovo može folijarno, ako ne može, da li ima nešto slično što bi moglo folijarno ?

Ima li neko iskustva sa dioxy, imam ga od prosle god ali ga nisam koristio, planiram sutra da ga iskoristim kroz sistem, pocela fitoftora na nekim mestima, posto vec ima dosta vlage ide odmah u sistem 10 min i jos 5 min ispiranje.

Nazad
Vrh