Prskanje maline

nije predusev,nego kod komsije u basti,na 3m od moje maline. tu gde je malina predusev je samo trava,raznih vrsta :)

Sent from my K013 using Tapatalk

I kod mene ima plamenjace i ubedjen sam da nisam dobro odradio zastitu,ili nisam poprskao na vreme ili preparati nisu bili dobri. Ako se zastiti kako treba ne bi trebalo da joj smeta komsijski krompir.

pa dobro, dva puta sam je prskao quadrisom,valjda ce biti ok

2wce9aq.jpg
90dfcz.jpg
Da li je ovo u pitanju tzv Bloč virus ili je možda malina dobila malo herbicida od komšija, pošto je najizraženije na kraju parcele tj na početku parcele nekih 30metara o puta

Ovo vise lici na grinju ili neku drugu stetocinu, crveni pauk iki biljne vasi...
Pogledaj ispod lista da li nema kakvih stanara?

Послато са Xperia ZR

Ne stigoh veceras da isprskam malinu(polanu) quadrisom i peharom? da li da ustanem rano ujutru,jer mislim da ne bi valjalo da cekam sutra uvece,jer najavljuju jak vetar od podne u mom kraju...
Mozda ce ovo pitanje nekom biti glupo,ali nov sam u ovome... u koliko sati je najpozeljnije,obzirom na jacinu sunca?
Hvala

da sacekam i ja sa peharom? polana vec ima poprilicno cvetova,ali vise je jos uvek neotvorenih

Ok hvala

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

- - - - - - - - - -

1100 din 100g signuma a kaze mi da ide 15,16g na 10l vode a switch 2400din 100g i ide 8g na 10l vode i kupim switch

Ja tako a ako je do karence onda teldor on ima 3 dana,mada nase maline.narocito u prvoj godini,cvetaju od juna do oktobra i po meni nema tog preparata koji mi mozemo koristiti uspesno ako se okisa u berbi.....

Nazad
Vrh