bogdanovicslavko
Član
Pozdrav, dali ima neko iskusta ili je cuo za AZAKA 250 SC
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ista aktivna supstanca kao kod preparata Promesa iz Galenikinog programa proizvodaPozdrav, dali ima neko iskusta ili je cuo za AZAKA 250 SC
Vidi Galenikin program zaštite maline na njihovom sajtu, kad se koristi Promesa i to je to.Snjim da prskam samo u toku cvetanja, koliko puta smem ?
Pise neposredno pred cvetanje - početak cvetanja prvo tretiranje i drugo tretiranje 14 dana pred berbu.Vidi Galenikin program zaštite maline na njihovom sajtu, kad se koristi Promesa i to je to.
Nema na čemu, i ja sam nov u ovom poslu pa mi takođe svaka informacija dobro dođe. Zato volim da pomognem kad god to mogu!Ok hvala na odgovoru
Ok jednom sam i oprsko snjim sacu jos jednom dok stanu kise. A scime bi trebali i koliko puta u toku cvetanja, a interesuje me i prexrana dali folijarno ili preko sistema kap po kap? Ja se izvinjavam sto vas davim al eto zanima me