Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prošle jeseni posadio sam nepunih 20 ari vilameta. Čitajući teme na forumu nisam našao nigde da je opisano kada i koje prskanje preduzeti u prvoj godini zasada maline. Bio bih veoma zahvalan ukoliko bi neko opisao.
Prosle godine krajem marta vegetacija nije bila na nivou kao sada.. Bar ne kod mene. Na flasi plavog ulja mislim da pise da sme da se prska i dok ima lisca, ali mislim da nije preporucljivo.
@sasabrdy.mladenovo
Nemas potrebu za prskanjem sadnica koje si posadio jesenas, samo nove lastare
Ja koristim Fertiactyl Strater, 2-3 puta. Pogodan je jer moze i folijarno i kroz kpk. Prskas kada su novi lastari 20ak cm, pa drugi put kada su oko 50akcm. Ili kroz kpk.. Mislim da je doza 1l na 1000m, ako me secanje sluzi. Poz
Ewo kako sam ja to radio... +kan u prvoj godini, nista vise
A da li u prvoj godini treba prskati i kada nekim insekticidom i fungicidom osim, naravno, plavim uljem koje sam već odradio?
Dali je ovo dobar program prskanja od galenike
http://www.fitofarmacija.rs/home/primena/programi_zastite_biljaka/zastita_maline.html