Prskalice

Smaraju na sajmu s tim sto ne napisu lepo cene, ako prodajes robu napisi cenu ko covek. Sta , nije ista cena za sve, nekom ce uspeti da proda skuplje? Ko da smo na buvljaku.

IMG-20260518-133508.jpg
IMG-20260518-134817.jpg
IMG-20260518-135523.jpg
evo neke cene sa sajma

U cemu je razlika izmedju hidraulicno otvaranje grana i potpuno hid grana?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podizanje i spustanje ima svaka mislim. Ispada da ima dve vrste hid otvaranja

Ima dve vrste, uvek ih je bilo, “obicne” hidro grane imaju samo otvaranje i zatvaranje u isto vreme obe strane, a potpuno hidro grane imaju posebno otvaranje leve-desne strane, hidro novelacija a hidro podizanje-spustanje imaju valjda i jedna i druga varijanta.

A koliko izvoda hidraulike treba za tu sto ima hid nivelaciju i posebno otvaranje grana? Koristim vucenu 1500lit ali nema hid otvaranje grana a imam u ponudi da uzmem neku u full opremi isto od 1500lit.

A koliko izvoda hidraulike treba za tu sto ima hid nivelaciju i posebno otvaranje grana? Koristim vucenu 1500lit ali nema hid otvaranje grana a imam u ponudi da uzmem neku u full opremi isto od 1500lit.

Dva para, jer ima el. hid. razvodnik pa se prekidačim prebacuje šta hoćeš

Kolege jel ima neko namesteno na prskalici izvod za vatrogasno crevo preko kog moze da se puni prskalica?
U pitanju je vucena agro mehanika 1500lit.
Punimo je iz cisterne uz pomoc benzinskog motora ali preko creva od gore. Kontam da bi lakse bilo prikaciti spojku negde nize i tako puniti

Nazad
Vrh