Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja bih hteo da Vas pitam , dali ste gledali uzivo prskalice AGRO-METAL Sombor? I oni ih prave al ja nikako da odem da ih pogledam a zainteresovan sam za jednu od 600l.Uskoro treba da uzmemo prskalicu AGS800EN sa triplet nosacima,pa mi treba Vasa pomoc na osnovu iskustava pri odabiru dizna. Koje kombinacije dolaze u obzir?Da li sve plasticne,ili da jedna bude keramicka...?
evo slika kad sam je zakacio
Pisao je Goran, nesto preko 3000e@ Goran IHC koliko je kostala ta prskalica?
Konacno sam danas isao u SO i video svojim ocima AGRO-METAL prskalice. Cena za prskalicu 600l+60+15, pumpa 105l, prohromski mesac u rezervaru,regulator konstantnog pritiska sa filterom samoispiranja, glicerinski manometar, 5 sekcija + 1 za mesanje,protiv kapajuci mono nosaci dizne sa diznama TeeJet 11004,tropolni usisni filter sa mogucnoscu samosnabdevanja,krilo12m kopir, opruzni odbojnik krila-2 kom. iznosi 2136 sa PDV. U petak cu u Vrbas da jos jednom pogledam istu (iste osobine) samo AGROMEHANIKA pa da donesem konacnu odluku. Jos nisam nacisto, AGROMEHANIKA 2950 a ova AGRO-METAL 2136e. Nije mala razlika u ceni al mi se cini i u kvalitetu. Sto se kvaliteta tice prednost dajem AGROMEHANIKA al me cena koleba (da budem iskren).