danger
Član
poslacemo te da vratis ambalazu.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a jaaaaa gde sam u toj prici
sta ja da javljam lokaciju nek javi slavko ili danger nisam se ja ponovio
agromehanikina 12m grana, na koliko je sekcija podeljena?
Juce narucio prskalicu u AgroMetal,sombor.nosena,600l +60l za pranje prskalice +15l za pranje ruku.pumpa 105l.pohromski mesaci u rezervoaru,regulator konstantnog pritiska,podela ventila na 5 sekcija +1 za mesanje.standard dizne TeeJet 11004 V.P.usisni filter za samosnabdevanje,krilo 12m X kopirajuce sa opruzni odbojnikom.+ kardan + usisno crevo 10m sa plutajucom korpom.i da protiv kapajuci mono nosaci dizne. i to sve kosta 2290 E
kolega kićo jesi li gledao leško prskalice kod nas su se pokazale dobre a ista stvar kod agromehanike je 20% skuplja
Juce narucio prskalicu u AgroMetal,sombor.nosena,600l +60l za pranje prskalice +15l za pranje ruku.pumpa 105l.pohromski mesaci u rezervoaru,regulator konstantnog pritiska,podela ventila na 5 sekcija +1 za mesanje.standard dizne TeeJet 11004 V.P.usisni filter za samosnabdevanje,krilo 12m X kopirajuce sa opruzni odbojnikom.+ kardan + usisno crevo 10m sa plutajucom korpom.i da protiv kapajuci mono nosaci dizne. i to sve kosta 2290 E