Ma nema tu neke magle al je sasvim dovoljno da samo malo pošprica po kukuruzu i to je to,inače tu idu jako male količine vode pa tako da netreba neki veliki pritisak, čovek radi silažu za nekih 60-tak komada goveda tako da nije neka zezancija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koristim slične dizne (sa 2 mlaza),jako sam zadovoljan.
nisam mislio bas bukvalno magla al nebi ni da mi radi ko istrosena dizna da pisa,jer mi za detelinu treba,uzeo sam sad ledjnu prskalicu i produzetak od 2m pa cu to namontirati,da mi u kabini pistolj i burence pa da napumpam,ali voleo bi odraditi neku bolju varijntu na struju.Ma nema tu neke magle al je sasvim dovoljno da samo malo pošprica po kukuruzu i to je to,inače tu idu jako male količine vode pa tako da netreba neki veliki pritisak, čovek radi silažu za nekih 60-tak komada goveda tako da nije neka zezancija.
Brze vozis a pokrivas dobro korove sa kapima.koja je njihova prednost u odnosu na standardne dizne?kako se ponasaju na vetru?
Evo moje prskalice 1500 litara.
Ako dizne lepezasto rasprskuju onda ide 7-8* zakosavanje,ima vrlo prost alat slican onom sto deca na tehnickom prave od sperploce za odvrtanje leptir matica na testeri.jedno pitanje:
da li dizne podešavate --------------- ravno
ili ///////////// blago iskošene?
pitam jer se povela rasprava kod mene u komšiluku.
ja do sada postavljao --------------------- ravno, a ubedjuju me da treba blago iskošeno.
IDKT 10e po komadu keramicka unutrasnjost, 7e cela plasticna. IDK placam 350din komad. I zadovoljan sam kako radi. I po vetru se dobro pokazuju.Ta mani ga,većini je i ID i IDK skupo a kamoli IDKT
Sa današnjeg terena negde u Bačkoj.
Taj alat ,za starije tipove prskalica ,izgleda ovako.Ako dizne lepezasto rasprskuju onda ide 7-8* zakosavanje,ima vrlo prost alat slican onom sto deca na tehnickom prave od sperploce za odvrtanje leptir matica na testeri.