Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš neki link sa cenama za te bargam prskalice? Meni bi opasno trebala jedna obična sa jednim rezervoarom i 15m krilima dok ne premostim za nešto drugo...Bargam 600l, bdm grane , arag ventili ... 1000 dinara skuplja nego agtomehanika .
Išao bi na prskalicu 600 litara, nosio bi je sa Torpedom 75 (mogao bi on i veću prskalicu da nosi), sijačica mi je 4 reda. Uzeo bi 12 metara kopirajuće grane. Ne bi išao na veću zbog dosta sitnijih parcela i nešto lošijih, nižih zemljišta (često mekana zemlja u trenutku primjene pesticida).Imaš neki link sa cenama za te bargam prskalice? Meni bi opasno trebala jedna obična sa jednim rezervoarom i 15m krilima dok ne premostim za nešto drugo...
Marko, šta seješ i koje su širine-broj redi sejalice što imaš? Uklopi krila sa sejalicama, pumpa neka obavezno bude troklipna, a rezervoar što veći pa ti sipaj vode koliko može traktor da nosi. Naravno ako možeš finansijski. Možda vremenom kupiš jači traktor pa će ti prskalica biti mala. Doduše nzm šta imaš ni da li ćeš menjati traktor, ali eto ja bih tako uradio.